Єдиний податок та податкове навантаження: бізнес надав свої пропозиції до стратегії відновлення

Конференція «Стратегія відновлення, сталого розвитку та цифрової трансформації малого та середнього підприємництва до 2027 року – бачення бізнесу» відбулася у Києві. Її учасниками стали представники провідних бізнес-асоціацій, народні депутати Олексій Мовчан, Ігор Марчук, Ярослав Железняк, заступник міністра економіки Олексій Соболев, бізнес-омбудсмен Роман Ващук, фахівці аналітичних центрів. В центрі обговорення було напрацювання спільних пропозицій бізнесу та аналітичних центрів до Стратегії відновлення, сталого розвитку та цифрової трансформації малого та середнього підприємництва до 2027 року.

Організаторами заходу виступили Українська Рада Бізнесу, ТПП і Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні за підтримки уряду Швейцарії. Аналітичний партнер: Економічна експертна платформа.

«Головна мета нашої зустрічі – максимально залучити бізнес-спільноту до роботи над Стратегією відновлення МСП до 2027 року. Працюємо далі над доповненням та затвердженням документу, який визначить чітку спільну стратегію, яку підтримає бізнес. Бо не ефективно кожні півроку змінювати курс, жодна економічна потуга не витримає такого перевантаження», – зазначив, відкриваючи зустріч, Геннадій Чижиков, президент Торгово-промислової палати України, де відбувалася конференція.